Dragon Palace

Home / Dragon Palace

Dragon Palace

Dragon Palace är en omtyckt videoslot som låter dig tämja lyckobringande drakar i en vackert utsmyckad slot från den välrenommerade spelleverantören Lightning Box Games. De ikoniska drakarna står i centrum och omges av den fascinerande kinesiska mytologin och kulturen. Det stämningsfulla soundtracket som ljuder i bakgrunden ger spelaren en trevlig helhetsupplevelse av det kinesiska temat. Dragon Palace är en relativt klassisk videoslot, rent funktionsmässigt, med sina fem snurrande spelrullar som vardera rymmer plats för tre olika symboler. Tillsammans utgör de hela 243 olika vinstlinjer till ditt förfogande, och här finns även en hel del andra vinstgivande specialfunktioner som ger dig vinster på löpande band.

Kinesisk kultur i Dragon Palace

Dragon Palace symboler

Dragon Palace ger sina spelare en trevlig upplevelse av den kinesiska kulturen och dess spännande mytologi, vilket märks tydligt i valet av symboler på spelrullarna. Här finns symboler som drakar, gamla mynt, kinesiska tekannor och koifiskar. Wild-symbolen utgörs av en nervkittlande röd drake, som kan ge dig stora vinster genom att dyka upp på rätt ställe på spelplanen. De mystiska och traditionsenliga symbolerna håller verkligen måttet i förhållande till temat. Det trevliga helhetsintrycket tillsammans med möjligheterna att kamma hem storvinster tack vare specialfunktioner som wilds, scatters, free spins och en generös multiplikator gör denna videoslot till ett bra val, oavsett om du spelar på skoj eller för att vinna pengar.

När man spelar Dragon Palace får man ta del av flera vinstgivande och spännande funktioner som ger spelaren vinst efter vinst. En välplacerad wildsymbol kan hjälpa spelaren att dra hem riktigt stora vinster. Scattersymbolerna är även de väldigt generösa och kan ge spelaren upp till 20 free spins. Om man lyckas pricka in wildsymboler i ett free spin så omvandlas dessa till multiplikatorer, vilka kan multiplicera dina vinster upp till hela 15 gånger. I denna videoslot finns även en enorm jackpot som den tursamme kan kamma hem. Denna jackpot ger spelaren chansen att vinna upp till 1000 mynt, med upp till 15 gånger vinsten i ett free spin.

Spela på skoj eller i vinstsyfte

Dragon Palace är ett utmärkt val av spel, oavsett om man bara vill spendera lite tid genom en spännande gratisomgång eller om du spelar i vinstgivande syfte med lite högre insatser. Vilket syfte man än har med sitt spelande så kommer man att få en trevlig stund tillsammans med denna snyggt utformade slot. Ett bra sätt för nybörjaren att lära känna spelet, dess funktioner och regler är att ta del av kampanjer online som erbjuder kostnadsfria free spins. På det sättet lär man sig spelreglerna och får samtidigt känna efter om sloten känns rätt för spelaren själv, innan det är dags att spela för riktiga pengar.

Dragon Palace är spelet som passar alla, men kanske mest de som uppskattar mystik och intressant mytologi och kultur. Att ha lite bakgrundsinformation om exempelvis symbolernas betydelse kan göra spelet ännu mer intressant. Något som uppskattas mycket är simpelheten i videosloten. Den klassiska utformningen med sina spelrullar och wildsymboler tillsammans med en spännande jackpot och en otroligt generös multiplikator ger sloten den perfekta balansen av klassiskt och nytänkande. Det genomgående temat av kinesisk mytologi ger spelaren en stämningsfull och trevlig spelupplevelse.

Spelet som passar alla

Dragon Palace är alltså den variant av slot som passar alla typer av spelare. Det uppskattas lika mycket av den oerfarna nybörjaren som av den mer rutinerade spelaren som gärna slänger in lite högre insatser och spelar i vinstsyfte. De generösa funktionerna innebär att man inte nödvändigtvis behöver satsa mycket pengar för att vinna stora summor pengar. De olika specialfunktionerna hjälper dig en bra bit på vägen mot att vinna storvinster. Det genomgående temat av kinesisk kultur och mytologi tillsammans med de passande symbolerna och stämningsfulla soundtracket gör spelupplevelsen fulländad. Dragon Palace ger sina spelare en avslappnad och genuin casinoupplevelse med alla rätta verktyg för att även kunna ge spelaren svindlande vinstsummor.